Dominio Basconcillos 12 meses “Ecologico” 2010

クリックで画像を表示
Crianza
生産数25,000本生。バイオダイナミック農法を使用した葡萄を使用し、フレンチオークの新樽で12ヶ月熟成した後瓶詰めされたワインでヨーロッパ有機認証を受けています。ブドウは手摘みで丁寧に選別されたものを使用し、温度制御下で商業酵母に頼らず自発的なアルコール発酵をさせています。ワインは樽の中で部分的にマロラクティック発酵を加えています。樽での澱上熟成し瓶詰め前に光フィルタリングしています。
テーブルワインとしてお料理に合わせやすく、そのなめらかな味は満足の高いものです。

Production of 25,000 bottles, certified organic. Aged for 12 months in new French oak barrels and bottled in April 2012. The grapes originate from chalkier soils using ecological and biodynamic farming methods. Grapes are hand harvested and hand selected, and then subjected to spontaneous alcoholic fermentation without commercial yeasts under temperature control. The wine undergoes partial malolactic fermentation in barrel. The wine is aged on its lees in barrel, then subjected to clarification and light filtering before bottling.

ログイン・会員登録

カートの中身

カートに商品は入っていません

Follow Me!